RIJBEWIJS THEORIE EXAMEN

Lees hier alles over onze theorie examen cursus en hoe we jou klaarstomen voor je rijbewijs.

CURSUS RIJBEWIJS THEORIE EXAMEN

Denk jij bij jouw rijbewijs theorie examen in Hilversum ook aan eindeloos blokken en stof herkauwen? Dat is bij ons niet nodig! In één dag stomen wij jou klaar. Als je onze theoriecursus boekt reserveren wij direct jouw examendatum bij het CBR. Zoveel vertrouwen hebben wij in onze methode en jouw vaardigheden! Omdat theorie een belangrijk onderdeel is van jouw rijexamen en ook belangrijk is voor jouw eigen veiligheid hebben wij een uitdaging voor je. Als jij jouw cursus rijbewijs theorie examen bij ons volgt en 0 (nul) fouten scoort op jouw examen autotheorie betalen wij jouw cursusgeld aan jou terug. Wil je ook aan de slag en de eerste stap voor jouw rijbewijs zetten? Neem dan snel contact met ons op!

Rijbewijs Theorie Examen Cursus

UNIEKE AANPAK

Het rijbewijs theorie examen in Hilversum is niet anders dan in andere steden. Onze aanpak maakt het verschil. Wij houden niet van ellenlange saaie teksten en oefeningen. Dat vind jij vast ook niet leuk! Daarom stomen wij jou in één dag klaar voor jouw theorie examen. Zo krijg je zoveel mogelijk kennis om te slagen voor het examen. Onze rijbewijs theorie examen cursus heeft niet voor niets een slagingspercentage van 99%. Sterker nog, als jij jouw CBR-examen de eerste keer niet haalt mag jij onze cursus gratis opnieuw volgen. Je betaalt dan alleen het examengeld dat het CBR rekent. Natuurlijk is verkeersveiligheid belangrijk. Daarom dagen wij je ook uit om op het examen 0 fout te scoren. Lukt dat? Dan storten wij het cursusgeld in zijn geheel terug!

NEDERLANDSE TAAL

Ook wanneer je de Nederlandse taal (nog) niet zo goed beheerst helpen wij jou graag. Je mag dan, als je je inschrijft voor onze rijbewijs theorie & examen cursus, de theoriecursus gratis voor een tweede keer volgen voordat je examen doet. Tot slot kun je natuurlijk ook de rest van jouw rijbewijs theorie examen bij ons volgen. Schrijf je nu in of neem contact op om direct te beginnen! Partners

Theoriecursus Auto

Inclusief examengeld
130,-
  • Cursisten uit heel Nederland.
  • Inclusief het examengeld.
  • Wij reserveren het theorie-examen voor jou bij het CBR.

BESCHIKBARE THEORIE CURSUSDAGEN

Zo 10 december cursus dag, 11 december examen + herhalingHilversum16Aanmelden
Zo 7 januari cursus dag, 8 januari examen + herhalingHilversum16Aanmelden
Zo 21 januari cursus dag, 22 januari examen + herhalingHilversum16Aanmelden
 Zo 4 februari cursus dag, 5 februari examen + herhaling Hilversum16Aanmelden
 Zo 18 februari cursus dag, 19 februari examen + herhaling Hilversum16Aanmelden
 Zo 4 maart cursus dag, 5 maart examen + herhaling Hilversum16Aanmelden
 Zo 8 april cursus dag, 9 april examen + herhaling Hilversum16Aanmelden

RIJBEWIJS THEORIE EXAMEN HALEN?

Bij Theoriecursus Hilversum haal je je rijbewijs theorie en examen voor je auto, motor, brommer of scooter.

AANMELDEN