RIJBEWIJS THEORIE-EXAMEN

Lees hier alles over onze theorie-examen cursus en hoe we jou klaarstomen voor je rijbewijs.

HET RIJBEWIJS THEORIE-EXAMEN CURSUS

Denk jij bij jouw theorie-examen ook aan eindeloos blokken en stof herkauwen? Dat is bij ons niet nodig! In één dag stomen wij jou klaar voor het behalen van je rijbewijs theorie-examen. Wij hebben veel vertrouwen hebben in onze methode en jouw vaardigheden! Omdat theorie een belangrijk onderdeel is van jouw rijexamen en ook belangrijk is voor jouw eigen veiligheid, hebben wij een uitdaging voor je. Als jij de cursus bij ons volgt en 0 (nul) fouten scoort op het examen, betalen wij jouw cursusgeld terug! Wil je ook aan de slag en de eerste stap voor jouw rijbewijs zetten? Meld je dan direct aan voor een van de aankomende cursusdagen.

Rijbewijs Theorie-Examen Cursus

0 FOUTEN = GRATIS CURSUS

Het rijbewijs theorie-examen in Hilversum is niet anders dan in andere steden, Onze aanpak maakt het verschil. Wij houden niet van ellenlange saaie teksten en oefeningen. Dat vind jij vast ook niet leuk! Daarom stomen wij jou in 1 (één) dag klaar voor jouw theorie-examen. Een dag waarin je zoveel theoretische kennis opdoet dat je bijna niet kunt kunt zakken voor het examen. Onze rijbewijs theorie-examen cursus heeft niet voor niets een slagingspercentage van 99%. Sterker nog, als jij jouw CBR-examen de eerste keer niet haalt mag jij onze cursus gratis opnieuw volgen. Je betaalt dan alleen het examengeld dat het CBR rekent. Natuurlijk is verkeersveiligheid belangrijk. Daarom dagen wij je ook uit om op het examen 0 fouten te scoren. Lukt dat? Dan storten wij het cursusgeld in zijn geheel terug!

NEDERLANDSE TAAL

Ook wanneer je de Nederlandse taal (nog) niet zo goed beheerst helpen wij jou graag. Je mag dan, als je je inschrijft voor onze cursus, altijd een tweede theoriecursus gratis volgen voordat je examen doet. Neem hiervoor altijd contact met ons op. Tot slot kun je natuurlijk ook de rest voor het behalen van je rijbewijs bij ons volgen. Denk aan rijlessen en het doen van je praktijk-examen. Waar wacht je nog op? Meld je direct aan voor onze rijbewijs theorie-examen cursus en/of kijk voor meer informatie over rijlessen op de website van Rijschool BVO.

groen vinkje examengericht

100% EXAMENGERICHT

groen vinkje slagingsgarantie

99,9% SLAGINGSGARANTIE

groen vinkje 0 fouten

0 FOUTEN = GRATIS CURSUS

OVER HET CBR THEORIE-EXAMEN

Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) is de overheidsorganisatie dat het alleenrecht heeft om te toetsen of je de verkeersregels voldoende kent en of je het autorijden beheerst. Het zogenoemde ‘afrijden’ kan altijd in de betreffende regio waar je rijlessen neemt aangezien het CBR examinatoren heeft door het gehele land. Voordat het zover komt moet je eerst je theorie-examen halen. Dit bestaat uit 65 vragen. Samen met mededeelnemers van het examen bevind je je in een ruimte met een groot beeldscherm. Op dit beeldscherm worden verkeerssituaties getoond. De vragen worden voorgelezen, maar je kunt zelf ook meelezen. Het beantwoorden van vragen doe je door middel van het drukken op knoppen op jouw tafel.

GEVAARHERKENNING, VERKEERSREGELS & -INZICHT

De 65 vragen bestaan uit vragen over gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Om te slagen voor je theorie-examen moet je bij ‘Gevaarherkenning’ minimaal 13 van de 25 antwoorden (52%) goed hebben en voor ‘Verkeersregels’ en ‘Verkeersinzicht’ 35 van de 40 (88%) vragen goed zijn. Na alle 65 vragen krijg je direct te horen of je geslaagd of gezakt bent. Met onze 99% slagingsgarantie horen we vrijwel altijd dat eerste!

 

RIJBEWIJS THEORIE-EXAMEN HALEN?

Bij Theoriecursus Hilversum haal je je auto rijbewijs theorie-examen sneller.

AANMELDEN

We bieden geen theoriecursus meer aan!