AUTO THEORIE IN 1 DAG

100.00

Je auto theorie-examen binnen 2 dagen halen bij Theoriecursus Hilversum? Bekijk alle beschikbare cursusdagen in Hilversum en schrijf je meteen in.

Per 1 augustus bieden wij geen theoriecursus inclusief examen en vervoer meer aan, dit vanwege de nieuwe regel CBR. Leerling dient per 1 augustus zelf het examen aan te vragen. Wel starten wij per september weer met enkel de theoriecursus op zondag van 8 tot 4 uur (cursus+ herhaling), examen en vervoer regelt de leerling zelf.

HAAL SNEL JE AUTO THEORIE EXAMEN:

  • Auto theorie examen cursus
  • 99,9% slagingsgarantie
  • 100% examengericht
  • Cursisten uit heel Nederland
  • Meld je aan of bel   035-631 32 54
Wissen
Artikelnummer: 01 Categorie: Tag:

AUTO THEORIE IN 1 DAG

Het auto theorie examen is een belangrijk onderdeel van jouw rijopleiding. Daarom hoor je vaak dat je lang op jouw theorie moet blokken en saaie studieboeken door moet ploeteren. Dat is niet nodig, want met onze cursus auto theorie in Hilversum stomen wij jou in slechts één dag klaar. Ons slagingspercentage is niet voor niets 99,9%!

AUTO THEORIE EXAMEN

Iedereen die een auto rijbewijs wil halen moet ook auto theorie examen doen. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in Hilversum veilig de weg op te helpen. Iedereen die in Hilversum en omgeving zijn auto rijbewijs wil halen kan dus bij ons terecht. Ook als je het Nederlands (nog) minder goed beheerst helpen we je graag. Zo voel je je vast zekerder. Mocht je zakken voor de cursus dan kost het € 100,-  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet alleen het examen haalt, maar ook echt veilig de weg op gaat. Daarom dagen wij je uit. Haal jij jouw examen theorie auto met nul fouten? Dan betalen wij jou de kosten voor jouw theorie opleiding en examengeld terug. Wat jouw situatie ook is, wij helpen je maximaal om jouw theorie met één dag voorbereiding te halen. Ons slagingspercentage is niet voor niets 99,9%.

KAN IK NAAST MIJN THEORIE OOK PRAKTIJKLESSEN VOLGEN?

Uiteraard. Wij bieden in Hilversum alle rijvaardigheidsopleidingen in theorie en praktijk aan. Wil je weten wat voor jou het snelste traject is om het rijbewijs van jouw keuze te halen? Neem dan snel contact op!

Elke zondag wordt de cursus gegeven in Hilversum. Na het volgen van de auto theorieles bij Theoriecursus Hilversum heb je meer kans om te slagen. Op de dag van het theorie-examen hoef je alleen maar je geldige legitimatiebewijs mee te nemen. Het adres waar de cursus wordt gegeven is Koninginneweg 94, 1211 AT Hilversum. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Theoriecursus Hilversum: 035-631 32 54

ACTIE: GRATIS PROEFLES!

Heb je twijfels? Neem eerst een proefles bij Rijschool BVO. Geef het aan bij het uitchecken!

  • Een proefles is altijd gratis
  • Advies over je rijvaardigheid
  • Een vriendelijke rijd-instructeur
  • Bij ons leer je veilig rijden

EXAMENCENTRA OVERZICHT:

cbr logo iconCBR Examencentrum Amsterdam
Naritaweg 150
1043 CA Amsterdam

cbr logo iconCBR Examencentrum Utrecht
Mississippidreef 151a
3565 CE Utrecht

cbr logo iconCBR Examencentrum Leusden
Fokkerstraat 21
3833 LD Leusden