Aanbieding!

AUTO THEORIE IN 1 DAG

89.00130.00

Je auto theorie-examen binnen 2 dagen halen bij Theoriecursus Hilversum? Bekijk alle beschikbare cursusdagen in Hilversum en schrijf je meteen in. Het theorie examen is al gereserveerd. Elke zondag wordt de theoriecursus gegeven in Hilversum.

HAAL SNEL JE AUTO THEORIE EXAMEN:

  • Auto theorie examen cursus
  • 99,9% slagingsgarantie
  • 100% examengericht
  • Cursisten uit heel Nederland
  • Meld je aan of bel   035-631 32 54
Wissen
SKU: 01 Categorie: Tag:

AUTO THEORIE IN 1 DAG

Het auto theorie examen is een belangrijk onderdeel van jouw rijopleiding. Daarom hoor je vaak dat je lang op jouw theorie moet blokken en saaie studieboeken door moet ploeteren. Dat is niet nodig, want met onze cursus auto theorie in Hilversum stomen wij jou in 1 dag klaar. Ons slagingspercentage is niet voor niets 99%! Sterker nog, wij zijn zo overtuigd van jouw capaciteiten en onze opleidingsmethode dat we direct een examenplek voor jou aanvragen bij het CBR als je je aanmeldt. Ben jij ook benieuwd wanneer je jouw examen in jouw agenda kunt zetten? Schrijf je dan nu in!

AUTO THEORIE EXAMEN

Iedereen die een rijbewijs wilt halen moet ook auto theorie examen doen. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in Hilversum veilig de weg op te helpen. Iedereen die in Hilversum auto theorie in 1 dag wil leren kan dus bij ons terecht. Ook als je het Nederlands (nog) minder beheerst helpen we je graag. Als je voelt dat je de taal na 1 cursusdag nog niet goed beheerst mag je gratis een tweede cursusdag meedoen voordat je auto theorie examen gaat doen. Zo voel je je vast zekerder. Ook wanneer je niet in een keer slaagt (en dat gebeurt gelukkig vrijwel nooit) mag je bij ons gratis een tweede cursusdag volgen. Je betaalt dan voor een herexamen alleen het examengeld dat het CBR rekent. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet alleen het examen haalt maar ook echt veilig de weg op gaat. Daarom dagen wij je uit. Haal jij jouw examen theorie auto met nul fouten? Dan betalen wij jou de kosten voor jouw theorie opleiding en examengeld terug. Wat jouw situatie ook is, wij helpen je maximaal om jouw examen theorie met 1 dag voorbereiding te halen. Ons slagingspercentage is niet voor niets 99%.

KAN IK NAAST MIJN AUTO THEORIE OOK PRAKTIJKLESSEN VOLGEN?

Uiteraard. Wij bieden in Hilversum alle rijvaardigheidsopleidingen in theorie en praktijk aan. Wil je weten wat voor jou het snelste traject is om het rijbewijs van jouw keuze te halen? Neem dan snel contact op!

Elke zondag wordt de cursus gegeven in Hilversum. Na het volgen van de auto theorieles bij Theoriecursus Hilversum heb je meer kans om te slagen. Wij reserveren we het auto theorie examen voor je. Op de dag van het theorie-examen hoef je alleen maar je geldige legitimatiebewijs mee te nemen. Het adres waar de cursus wordt gegeven is Kleine Drift 46a, 1221 KA Hilversum. Het examen word dezelfde dag afgenomen bij het CBR in AmsterdamUtrecht of Leusden. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Theoriecursus Hilversum: 035-631 32 54

ACTIE: GRATIS PROEFLES!

Heb je twijfels? Neem eerst een proefles bij Rijschool BVO. Geef het aan bij het uitchecken!

  • Een proefles is altijd gratis
  • Advies over je rijvaardigheid
  • Een vriendelijke rij-instructeur
  • Bij ons leer je veilig rijden

EXAMENCENTRA OVERZICHT:

cbr logo iconCBR Examencentrum Amsterdam
Naritaweg 150
1043 CA Amsterdam

cbr logo iconCBR Examencentrum Utrecht
Mississippidreef 151a
3565 CE Utrecht

cbr logo iconCBR Examencentrum Leusden
Fokkerstraat 21
3833 LD Leusden

Andere suggesties…